Лили Иванова иска \"Закон за защита на личността\"

„Аз винаги мисля много внимателно кога и какво да направя. Никога не предприемам безразборни действия”, каза голямата българска певица

Иванова съобщи, че на предстоящия си Мегаконцерт на 13 ноември в София е поканила българските медицински сестри, които това лято бяха освободени от либийските затвори. Аз бях съпричастна към тяхната съдба. Това са много силни жени и не разбирам поведението на някои българи, които отправиха нападки към тях.

"Това е безумие", каза още Лили Иванова и добави: "Истината винаги възтържествува". Според звездата "абсолютно безумие е и фактът, че пълни некадърници излизат на сцената". Трябва да има контрол, не може да се постъпва по този начин", каза още Лили Иванова." Интересно ми е - борба за власт, борба за пари", така обобщи Иванова последната предизборна кампания за местните избори у нас. Не мога да си го представя. Това пък отговори звездата на въпроса дали би се включитела в политиката.

"Никога не е късно за артиста да стане за резил", каза още по този повод Лили Иванова. Звездата призова българските политици да изготвят закон за защита за личността, защото утре това ще им дойде на глава. "В България можещи хора много не са на почит и всеки, който може повече от другия, е смачкван". Лили Иванова каза още, че това, което най-много я е натъжило през последната година е загубата на Емил Трифонов-Кембъла. "Това бе истински гений", каза за него певицата. Информацията е от БГНЕС.

източник:
pop.bg

 





{START_COUNTER}